| GÖZ BEBEĞİM | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BURHANERCAN
İsim : BURHAN Soyisim : ERCAN Yaş : 44 Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 17/02/10 Şehir : İSTANBUL
| Konu: GÖZ BEBEĞİM Çarş. Şub. 17, 2010 8:56 am | |
| | |
|
| |
muhlis
İsim : Muhlis Soyisim : Berberoğlu Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/02/10 Şehir : İzmir
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Çarş. Şub. 17, 2010 9:13 am | |
| | |
|
| |
BURHANERCAN
İsim : BURHAN Soyisim : ERCAN Yaş : 44 Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 17/02/10 Şehir : İSTANBUL
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Çarş. Şub. 17, 2010 9:19 am | |
| Haklısın kardeşim yapıp aşamasındayım dekor ve doğal ortam yaratma çabasındayım ama tam anlamıyla igilenemedim maalesef en kısa zamanda çözümleyeceğim 2. Resimde olan balığımın adı meçhul şöyleki herkez birşeyler söylüyor ben albino diyorum bazıları hayır snow diyo bazılarıda başka bir isim ama bana göre çok güzel damızlık albinom | |
|
| |
muhlis
İsim : Muhlis Soyisim : Berberoğlu Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/02/10 Şehir : İzmir
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Çarş. Şub. 17, 2010 6:11 pm | |
| Balığınızın türünü araştırıyorum bulabilirsem sizlere sunacağım.İnşallah daha güzel ve daha sağlıklı bir akvaryumunuz olur.
Saygılar... | |
|
| |
aacesen
İsim : Ahmet Alpaslan Soyisim : ÇANKAYA Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 15/02/10 Şehir : Bursa
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Çarş. Şub. 17, 2010 9:55 pm | |
| Gerçekten albino muhteşem. Süper degrade kuyrukları. | |
|
| |
ozaybursa
Yaş : 52 Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 15/02/10 Şehir : bursa
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Perş. Şub. 18, 2010 1:56 am | |
| 2. resimdeki kardeş bana kalırsa ameriikan çikletine benziyor ama kesin değil .. | |
|
| |
tanrikurt
İsim : ibrahim Soyisim : devecioğlu Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 17/02/10 Şehir : istanbul
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Perş. Şub. 18, 2010 2:20 am | |
| 2. resimdeki amerikan değil malawi ama tam olarak adını hatırlayamadım. Saygılar... | |
|
| |
alptekin12
İsim : Alptekin Soyisim : BULUT Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 19/02/10 Şehir : İstanbul
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Cuma Şub. 19, 2010 10:24 am | |
| 2.resimdeki balık Metriaclima Grehakei Albinodur.Bizim dilimizde Beyaz prenses derler yanlız Beyaz prenses ile Snow prenses çok karıştırılıyor.Karıştırılmaması gerekir.Snow prenses Mavi prenses'in albinosudur.Yani pseudotropheus socolofi Albinodur.Beyaz prenses ise Metriaclima Greshakei Albinodur.Bu arada akvaryumdaki Yapay şeyleri çıkartıp yerine daha çok kaya ilave edersen balıklarınız açısından daha rahat ve huzurlu bir ortam elde etmiş olursunuz. | |
|
| |
BURHANERCAN
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Cuma Şub. 19, 2010 10:34 am | |
| Alptekin kardeş sağol verdiğin bilgiler için ama sonuçta nereye gidersem gideyim herkez beyaz prenses snow prenses albino demeye devam edecektir eminim. Akvaryumun dizaynıyla ilgili yapmayı planladığım birşey ler var tabi ama öncelikle bazı balıklarımı satışa sunacağım o zaman dahada rahatlamış ve doğal ortamlarına tam anlamıyl kavuşmuş olacaklar inşallah. | |
|
| |
alptekin12
İsim : Alptekin Soyisim : BULUT Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 19/02/10 Şehir : İstanbul
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Cuma Şub. 19, 2010 10:37 am | |
| Bazı yerlerde Beyaz prenses ile Snow prenses'i aynı tür diye satıyorlar.Mesela 1 erkek Beyaz prenses 3 dişi Snow prenses veriyorlar ondan sonra neden çiftleşmedi benim balığım gibi sorularla geliyorlar ondan söyledim.Balık alıcak kişiler balık almadan önce böyle forumlara danışsalar iyi olacaktır,en azından belirttiğim örnekte şeyler yaşamazlar. | |
|
| |
BURHANERCAN
| Konu: Geri: GÖZ BEBEĞİM Cuma Şub. 19, 2010 10:45 am | |
| Çok haklısın kardeşim aynen katılıyorum sana inşallah diğer akvarist arkadaşlara yardımcı olur bu açıklamalar. | |
|
| |
| GÖZ BEBEĞİM | |
|